torsdag 25 mars 2010

Idépris till Lekotopia!


Lekotopia har belönats med tredje pris i Sparbanksstiftelsen Tjustbygdens idépristävling! Min idé gillades av juryn och efter tre inlämningar, en jurypresentation och några veckors magpirr var det äntligen dags för tillkännagivandet på Gränsö slott i Västervik.
Juryns motivering löd: "Tredjepriset kommer att delas ut till en idé som tilltalat oss med sin enkelhet. Potentialen för idén har varit väl underbyggd i de inlämningar som gjorts. Idén skapar en helhet som vi tror kan komma många personer till nytta, då den syftar till att jobba med det viktigaste vi har, nämligen våra barn och en hållbar utveckling i vårt samhälle. Personen bakom idén har, med sin enorma optimism och berättarglädje, stora chanser att lyckas väl med att få ut sin idé på marknaden."

Andra pris gick till Settlin/Arkåsen/Römbo för deras gourmetketchup som kommer att stå på alla finare bord till sommaren och första pris fick Skandinavisk Maskinimport i Blackstad för sin affärsidé att importera och sälja inplastare som bara förbrukar hälften så mycket plast som de vanliga. Grattis till er!

2 kommentarer:

  1. Hej igen Annica! Grattis till ditt fina pris. Visst blir man både stolt och glad över att lyckas. Lycka till med ditt företagande vi hörs:) //Conny Skandinaviskmaskinimport

    SvaraRadera
  2. Tack! Fint reportage på vt.se. Att det kommer gå bra för ert företag kan man ju redan se! Ha en härlig helg / Annika

    SvaraRadera