lördag 17 april 2010

Kulbackens historiska växter

Besökte trivsamma invigningen av Kulbackens historiska växter idag. Underbara små plantor uppdrivna med tålamod och kärlek, helt fritt från gifter, förstås. Vännen Jenny startar nu sin lilla plantskola. I cykelkorgen på väg hem har jag två lungörter och tre gamla lerkrukor från Falerum. Dessutom har jag tecknat mig för ett par plantor höstflox när de har tagit sig lite mer framåt sommaren...
Nya lungörtsplantor till Rinneros!

fredag 16 april 2010

En riktigt "busy" fredag

Idag har det varit förskolebesök och lunchmöte med Kristina. Dokument som ska skrivas och samtal som ska ringas. Möten som ska bokas och kontakter som ska tas. Ja, det har faktiskt nästan känts som ett vanligt jobb! Kl. 17.00 var jag klar och kunde sätta mig med twitter, blogg och facebook.

Uppmuntrar sambon med kompanjon att ge sig i kast med alla underbara sociala medier. Svea Räcken - någon som hört talas om det? Nej, just det! Men håll ögonen öppna, ändring är på gång!

onsdag 14 april 2010

måndag 12 april 2010

Naturförskolan Stövlan

Varje morgon tågar den här glada barngruppen ut i naturen i Västervik och stannar där ett par timmar. Ganska snart har de skingrats för aktiviteter och upptäckarglädje: